Gottigt, enkelt recept!?!
Ikväll blir det som jag skrev i förra inlägget, Anna Ternheim- konsert... o vi ska ladda upp inför konserten med lite gott käk hemma hos Lillasyster... har hittat ett trevligt recept på arla.se som vi ska göra, nämligen;
Italiensk kycklingpasta

ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
Gör så här:
Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.
Låter väl rätt gott?
Det tycker iallafall jag, så det blir det helt enkelt!
Nu ska jag hoppa in i duschen, behövs efter gårdagens frilla (you´ll see soon) hehe
Ha en skön kväll, ska vi ha ;)
Kram
Italiensk kycklingpasta

ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
Gör så här:
Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.
Låter väl rätt gott?
Det tycker iallafall jag, så det blir det helt enkelt!
Nu ska jag hoppa in i duschen, behövs efter gårdagens frilla (you´ll see soon) hehe
Ha en skön kväll, ska vi ha ;)
Kram
Kommentarer
Trackback